Springen, stuiteren en salto’s maken … les, sport of jump event ... Allemaal super leuk, maar veiligheid staat voorop. Net als bij andere sporten is trampolinespringen een fysieke bezigheid. Om het voor iedereen leuk te houden en eventuele blessures of letsel te voorkomen, gelden de volgende huisregels en veiligheidsinstructies voor alle bezoekers.
 1. De jumpmasters zijn de leiders binnen het trampolinepark. Zij zijn er voor jouw veiligheid en om ongevallen te voorkomen. Daarom moet je aanwijzingen van de jumpmasters of ander personeel van jumpin’ noordwijk altijd direct opvolgen. Je mag alleen springen als er een jumpmaster aanwezig is op het trampolinepark.
 2. Eén springer tegelijk per trampoline. Spring dus niet met zijn tweeën op dezelfde trampoline.
 3. Salto’s maken mag, maar dubbele salto’s maken mag niet.
 4. Het is niet toegestaan te klimmen op de zijwanden. Er tegenaan springen mag wel.
 5. Let op je kleding. Draag geen kleding die loshangt. Let op loszittende ritssluitingen, riemen of tasjes. Springen op de trampolines doe je altijd met antislipsokken of op blote voeten. Je schoenen doe je dus uit.
 6. Gedraag je rustig. Dat betekent: niet rennen, duwen of tackelen. Maak alleen bewegingen die met springen te maken hebben.
 7. Op de trampolines mag je geen enkel voorwerp meenemen. Alleen het gebruik van de ballen van jumpin’ noordwijk is toegestaan.
 8. Het is verboden om tussen, onder of achter de trampolines te komen.
 9. Gebruik of meenemen van drugs en alcohol zijn absoluut verboden. In het trampolinepark is daarom geen alcohol verkrijgbaar. Ook niet voor toeschouwers of tijdens een party of evenement.
 10. Spring in het midden van de trampoline en niet op de randen van het frame.
 11. Wil je even uitrusten? Doe dat bij de bar en niet op de trampolines om de veiligheid voor jezelf en voor anderen niet in gevaar te brengen. 
 12. Kijk vooral goed uit en let op wat je medespringers doen.Jumpin’ noordwijk wenst je veel veilig springplezier!