Free Jumpin'

WAT DOE JE BIJ FREE JUMPIN'?

Bij FREE Jumpin’ kun je in het hele trampolinepark uit je dak. Spring van de trampoline tegen de zijmuur naar de speciale tumbling mat. Lanceer jezelf in de enorme foam pit: een mooie manier om allerlei sprongen te proberen. Of ga sportief de uitdaging aan tijdens een spelletje dodgeball met vrienden, familie of collega’s. Fun gegarandeerd! Check ons rooster voor de tijden. Eén uur is € 8,00. Met een strippenkaart ben je voordeliger uit. Informeer naar de mogelijkheden. Mail voor info naar info@jumpinnoordwijk.nl of bel voor info naar 071-3031557.

Check het rooster!

FOAM PIT

Kun jij vliegen? Probeer het hier en landt veilig en zacht in de ‘foam pit’. Een soort zwembad gevuld met grote schuimblokken speciaal voor echte luchtacrobaten. Happy landing!
Turners en bmx-fietsers maken veel gebruik van een foam pit om hun sprongen te oefenen. Het is namelijk een vrij veilige manier om te trainen. 

TUMBLING LANE

Snel en flexibel je sprongen oefenen?
Neem een aanloop en doe je salto’s, overslag en flikflaks achterelkaar op onze  lange tumbling mat. Bij jumpin’ noordwijjk train je zo op een unieke manier je snelheid, kracht en techniek. 
Tumbling heet ook wel powertumbling. Het bestaat uit vele acrobatisch turnoefeningen achterelkaar op een lange, verende baan. Dat is de tumbling mat.

DODGEBALL

Dodgeball is een actief balspel op de trampoline. Het lijkt op trefbal. Je speelt dodgeball in twee teams van elk 4 tot 8 spelers. Zes spelers staan steeds in het veld. De andere 2 zijn vervangers. Het is de bedoeling om je tegenstander uit te schakelen. Dat doe je door een speler aan te gooien met een rechtstreekse bal onder de schouders. Of door een bal van de tegenstander meteen te vangen voordat de bal ergens anders tegenaan komt. De bal die je bij dodgeball gebruikt, is gemaakt van rubber met een schuimlaag. Het team dat als eerste alle tegenstanders uitgooit, wint de set. Een set duurt 5 minuten. Een spel bestaat uit twee gewonnen sets.