FOAM PIT

In ons trampolinepark bevindt zich een grote foampit. Dit is een grote bak gevuld met zachte schuimblokken. Hier kunnen dus alle sprongen vanaf de trampolines in geoefend worden en je komt altijd zacht terecht. 

Turners en bmx-fietsers maken veel gebruik van een foam pit om hun sprongen te oefenen. Het is namelijk een vrij veilige manier om te trainen. 

Voor de mensen die nog geen salto kunnen of dit nog niet durven, hebben wij een foam pit waar je het in kunt oefenen. De Foam Pit is een grote bak gevuld met zachte schuimblokken. Je kan dus ook je trucjes in de Foam Pit uitvoeren! Je hoeft je geen zorgen te maken om je landing, want je landt op een veilige manier in een bak vol met zachte schuimblokken! In de Foam Pit kan je zelf ook al proberen om een salto te maken en daarna kun je één van onze medewerkers vragen om eventuele hulp of variaties.

KLIMTOUW
Wij hebben ook een klimtouw boven de foampit hangen. Je kunt naar boven klauteren en je vervolgens laten vallen in de foamblokken. Hoe hoog kom jij?Reserveer snel jouw favoriete jump uur!