Exclusieve afhuur van Jumpin' Noordwijk voor jouw speciale gelegenheid

Bij Jumpin' Noordwijk maken we het mogelijk om ons indoor trampolinepark exclusief voor jou en je gezelschap te ervaren. Of je nu een familiefeest, een groot verjaardagsfeest, een workshop, een zakelijke bijeenkomst, een teamuitje of een cursus organiseert, Jumpin' Noordwijk staat helemaal tot jouw beschikking. 


Flexibiliteit in inrichting


Pas de ruimte aan naar jouw wensen! Van feestelijke versieringen tot specifieke opstellingen voor workshops, van statafels tot buffettafels. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij staan klaar om je te ondersteunen bij het realiseren van jouw ideeën. 


Professionele ondersteuning


Onze ervaren collega's staan tot je beschikking om ervoor te zorgen dat jouw evenement vlekkeloos verloopt. Van het regelen van activiteiten tot het verzorgen van catering, wij nemen de zorgen uit handen zodat jij volop kunt genieten. 


Kies voor exclusiviteit, kies voor Jumpin' NoordwijkNeem contact met ons op voor meer informatie over het afhuren van ons indoor park buiten regulieren openingstijden. Maak van jouw speciale gelegenheid een onvergetelijke ervaring!

Stuur een mailtje naar charlotte@jumpinnoordwijk.nl voor een vrijblijvende offerte. We bespreken al je wensen en komen met een passend voorstel.