Jumpin' Noordwijk - dé ideale bestemming voor onvergetelijke schoolevenementen!

 

Jumpin' Noordwijk biedt een scala aan mogelijkheden voor scholen, waaronder op maat gemaakte klassenuitjes, sportklassen en schoolreisjes die garant staan voor avontuur, plezier en teambuilding. 

 

Klassenuitjes

 

Onze klassenuitjes zijn ontworpen om leerlingen actief bezig te laten zijn en tegelijkertijd plezier te beleven. Van spannende trampoline-sessies tot uitdagende obstacle courses, bieden wij een unieke mix van entertainment en lichaamsbeweging die perfect aansluit bij de energie van schoolkinderen.


Sportklassen

 

Kom met je sportklas genieten van een unieke combinatie van sport, plezier en teamwork. Leerlingen krijgen de kans om hun fysieke vaardigheden te ontwikkelen in een uitdagende omgeving. 

 

Schoolkampen

 

Maak van het jaarlijkse schoolkamp een onvergetelijke ervaring met Jumpin' Noordwijk. Onze faciliteiten bieden een veilige en plezierige omgeving waar leerlingen kunnen genieten van een (mid)dag vol plezier en avontuur. Of het nu gaat om teambuilding-activiteiten of gewoon ontspannen plezier, we hebben de perfecte ingrediënten voor een geslaagde schoolreis.


Bij Jumpin' Noordwijk streven we ernaar om een plezierige ervaring te bieden voor scholen. Neem contact met ons op om jullie schoolbezoek te plannen en samen een programma op maat te maken. 

Stuur een mailtje naar charlotte@jumpinnoordwijk.nl voor een vrijblijvende offerte. We bespreken al je wensen en komen met een passend voorstel.