Info

Jumpin’ noordwijk is een groot overdekt trampolinepark. Op 600 m2 staan meerdere soorten en maten trampolines aan elkaar opgesteld inclusief een ‘tumbling lane’, ‘foam pit’ en een ‘dodge court’. Je kunt er ongelimiteerd springen, lessen volgen of een party  organiseren. Check voordat je komt het rooster voor actuele tijden en reserveer jouw favoriete jump uur om teleurstelling te voorkomen.
 

FOAM PIT

Kun jij vliegen? Probeer het hier en landt veilig en zacht in de ‘foam pit’. Een soort zwembad gevuld met grote schuimblokken speciaal voor echte luchtacrobaten. Happy landing!
Turners maken veel gebruik van een foam pit om hun sprongen te oefenen. Het is namelijk een vrij veilige manier om te trainen.
Lees meer

Dodgeball

Dodgeball is een actief balspel op de trampoline. Het lijkt op trefbal. Je speelt dodgeball in twee teams van elk 4 tot 8 spelers. Zes spelers staan steeds in het veld. De andere 2 zijn vervangers. Het is de bedoeling om je tegenstander uit te schakelen. Dat doe je door een speler aan te gooien met een rechtstreekse bal onder de schouders. Of door een bal van de tegenstander meteen te vangen voordat de bal ergens anders tegenaan komt. De bal die je bij dodgeball gebruikt, is gemaakt van rubber met een schuimlaag. Het team dat als eerste alle tegenstanders uitgooit, wint de set. Een set duurt 5 minuten. Een spel bestaat uit twee gewonnen sets. 
Lees meer

TUMBLING LANE

Snel en flexibel je sprongen oefenen?
Neem een aanloop en doe je salto’s, overslag en flikflaks achterelkaar op onze  lange tumbling mat. Bij jumpin’ noordwijk train je zo op een unieke manier je snelheid, kracht en techniek. 
Tumbling heet ook wel powertumbling. Het bestaat uit vele acrobatisch turnoefeningen achterelkaar op een lange, verende baan. Dat is de tumbling mat.
Lees meer

Basketbal

Er is een basket aanwezig, spring en dunk!!!